Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Örgütü düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar sonrası partililere seslenen CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, erken seçim olması halinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin aldığı oy oranının üzerine en az 5 puan daha ekleyeceğini söyledi.

Atatürk Orman Parkı'nda bulunan Köroğlu Sofrasında düzenlenen iftar yemeğinde CHP Bolu örgütü bir araya geldi. İl Başkanı Kazım Karsu ve CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ında katıldığı iftar programına partililer yoğun ilgi gösterdi. Ezanın okunması ile açılan oruçların ardından dua edildi. Yemek sonrası konuşan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, koalisyon görüşmeleri başladığını ifade ederek, Türkiye'nin makul bir koalisyon tarafından yönetilmeye başlanmasını umduğunu söyledi. 7 Haziran seçimlerinde seçmenin kimseyi iktidar yapmadığını ifade eden Özcan, Uzlaşın koalisyon olarak bu görevi yürütün dediler. Ancak şu ana kadar kurulamadı. İnşallah en makul koalisyon kurulur. Ama kurulamama ihtimali de var” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkeyi hızlı bir şekilde seçime götürmek için elinden geleni yaptığını ifade eden Özcan, Sokağa çıkın kimse yeniden seçim istemiyor. Ama Beş Tepedeki zatı muhterem hala çıkmaz canda umut var misali hala başkan olabilir miyim umuduyla Türkiye'yi hızlı bir şekilde seçime götürmeye çalışıyor. Eğer koalisyon kurulamazsa muhtemelen 22 Kasım'da Türkiye tekrar sandık başına gidecek. Tüm partili arkadaşlarımızdan şunu istirham ediyorum. Ne olur yarın seçim olacakmış gibi çalışmaya devam edin” dedi.

Konuşmasında Ak Partili siyasilere de mesaj gönderen Özcan, Sağda solda şunu söylüyorlarmış. CHP bu seçimde çok çalıştı çok yoruldu. İkinci bir seçimi kaldıracak dermanları yok. Böyle bir şey yok. Hiç böyle bir şeye inanmayın. Tam tersi 5 ay sonra seçim olursa 7 Haziran'da aldığımız oy oranının üzerine en az bir 5 puan daha koyacağız. Bunu herkes böyle bilsin” diye konuştu. Haber Merkezi