CHP Bolu Milletvekili ve 1. sıra adayı Tanju Özcan, seçim çalışmalarını Tarihi Yukarı Çarşı esnafını ziyaret ederek devam ettirdi. Partisinin 2. sıra adayı Yusuf Renkli ve kalabalık bir partili grupla esnaf ziyaretlerinde bulunan Özcan, CHP'nin esnafa dönük vaatlerine değindi.

CHP olarak esnafa şimdiye kadar hiçbir hükümetin olmadığı kadar destek olacaklarını belirten CHP Bolu Milletvekili adayı Tanju Özcan'a çarşı esnafı Seni buralarda görünce biz de bayram havasına giriyoruz. CHP'nin vaatleri en çok bizi memnun ediyor. Çünkü emekli, işçi kazanırsa biz de kazanırız. CHP iktidarını hiç olmadığı kadar bu dönem istiyoruz” dediler. Esnafın sıcak karşılaması milletvekili adayları Özcan ve Renkli ile birlikte çalışmalara katılan partililere de moral kazandırdı.

ESNAFIN AKP'YE VERDİĞİ KREDİ BİTTİ

Çarşı esnafını tek tek ziyaret ederek, Esnafımızın bükülen belini CHP iktidarında, biz doğrultacağız” diyen Özcan, Emekliye vereceğimiz 2 ikramiye, asgari ücretliye vereceğimiz 1500 TL maaş doğrudan esnafın işine yarayacak. Çünkü alım gücü yükselen emekli, asgari ücretli bu parayı esnafımızdan yapacağı alışverişte kullanacak. Şu an siftah bile yapmakta güçlük çeken esnaf, malını rahatlıkla satabilecek” diye konuştu. CHP'nin seçim programında esnafa çok geniş yer ayırdığına dikkat çeken Özcan, Sayın Başbakan kendi seçim bildirgelerini okurken esnaftan hiç söz etmedi. Oysa 13 yıldır bu esnaf kendilerine açık kredi verdi. Fakat öyle görünüyor ki, esnafın AKP'ye verdiği kredi bu dönem bitti. Artık esnafın sabrı taşmış durumda” diye konuştu. Yukarı Çarşı esnafından aldığı destekle moral bulan Özcan, seçim çalışmalarında çarşıyı yine ziyaret edeceğini söyledi. Haber Merkezi