Bugünkü durağı Dörtdivan ilçesi olan Tanju Özcan, 3. Sıra Adayı Elfaz Temiz ile partililer eşliğinde seçim çalışmalarına soluksuz devam ediyor.

HERKESİN SORUNLARINA ÇÖZÜM ARADIM

Dörtdivan ‘da kahvehanelerde konuşan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Her fırsatta Dörtdivan'a geldim.‘Geldin de ne oldu?Oylar 150'den 300 çıktı' diyenler oldu.Olsun, oylar hiç artmasa bile ben Dörtdivan'a gelmeye devam edeceğim. Bizim oylarımız Dörtdivan'da çok azdı yavaş yavaş her seçimde biraz daha destek artıyor. Bundan dolayı minnettarım.Hepinizden Allah razı olsun. Beni arayan kimse ye hangi partiye oy verdin' sorusunu sormadım. Gücümüz yettiğince uğraştım, herkesin sorunlarına çözüm aradım” dedi.

“BEN TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAKANLIĞINA TALİBİM

Ankara'ya muhalefet milletvekili olarak Dörtdivan'ın bütün sorunlarını taşıdığını dile getiren Tanju Özcan, Dörtdivan'ın açılmayan Orman İşletme Müdürlüğünü,elektriği verilmeyen yaylaları, suyu verilmeyen 14 köyün sorunlarının tamamını Ankara'ya taşıdım.Defalarca dile getirdim. Dörtdivan'da işsizlikle ilgili düşüncelerimizi anlattık. Orman Köylüsünün sorunlarını dile getirdik. Bizden sonra MHP'nin değerli adayı gelecek, ondan sonra AK Parti'nin 3. Sıra adayı gelecek Bakan yardımcısı. Fatih Bey 2011'de seçilemedi. Bakan Yardımcısı oldu. Şükrü Bey milletvekilliğine aday, ben zaten milletvekiliyim. Ben milletvekilliğine veya bakan yardımcılığına talip değilim. Ben Türk Cumhuriyeti Bakanlığına talibim.Öncelikle Bolu'ya hizmet etmek için, Dörtdivan'a hizmet etmek için. O yüzden sizden destek bekliyorum” ifadelerini kullandı.

KENDİMİZİ SİZE EMANET EDİYORUZ

Sorunların çözümü için destek beklentisini dile getiren Özcan,“Bize sahip çıkmanızı bekliyoruz. Dörtdivan için çalışanla, Dörtdivan'ın sorunlarını görmezden gelenleri vicdanınızla ayırmanızı bekliyoruz. Yol arkadaşlarımla birlikte sizden destek bekliyoruz. Sizi Allaha emanet ediyoruz. Kendimizi de size emanet ediyoruz” diye konuştu. Haber Merkezi