CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Çağsu Hastanesinin ek bina inşaatını gezerek, Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir'den bilgi aldı.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir'i ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyaretin ardından, Çağsu Hastanesinin ek binasını gezen Özcan, Demir'den hastane hakkında bilgi aldı. Hastanenin, yeni binasının her noktasını büyük titizlikle inceleyen Özcan, Bolu'nun sağlık alanında yaşadığı gelişmelerden bahsederek, Çağsu ve Fatma Hatun Hastanelerinin de bu gelişim ve değişime ayak uydurduğunu belirtti.

Cağsu ve Fatma Hatun Hastanelerinin Yönetim Kurulu başkanı Cavit Demir ise, önümüzdeki haftalarda açılması planlanan ek bina ile birlikte, ildeki sağlık hizmetlerinin daha da kaliteli bir hale geleceğini ifade ederek, ek binada bulunacak olan güzellik merkezinin de bu kaliteye katkı vereceğini dile getirdi. Ek bina ile birlikte hastanenin yatak kapasitesinin de artacağına değinen Demir, bu sayede yatan hasta sayısının artacağını ve hastaların daha kontrollü bir şekilde tedavi edileceğini aktardı. Haber Merkezi