CHP Bolu Milletvekili ve 1.sıra adayı Tanju Özcan, 7 Haziran seçimlerinde partisinin iktidara gelmesi durumunda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yüzyılın projesi olarak açıkladığı Merkez Türkiye” projesinden, en çok fayda sağlayacak illerin başında Bolu'nun geleceğini söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında Organize Sanayi'nde iş yerlerini ziyaret eden Özcan, 13 yıllık AKP iktidarı döneminde Bolu'nun ihmal edildiğini belirten CHP Bolu Milletvekili Adayı Tanju Özcan, Biz istiyoruz ki Bolu, Türkiye'nin yıldız şehri olsun. Bu ancak CHP iktidarı döneminde gerçekleşebilir. İktidarımızda Bolu'nun yıldızı parlayacak” dedi.

CHP GÜÇLENİRSE, BOLU GÜÇLENİR

Hem turizm, hem de sanayi yatırımları açısından coğrafi konum itibari ile en şanslı illerin başında Bolu'nun geldiğini vurgulayan Özcan, yatırımların Bolu'ya çekilebilmesi için başta milletvekillerinin yoğun bir çalışma yapması gerektiğini söyledi. İktidar partisi olan AKP'nin, Bolu'da 2 milletvekili olmasına rağmen, bu milletvekillerinin hiçbir zaman Bolu için gayret göstermediğini söyleyen Özcan, Biz parti olarak bu seçimin sonunda en az 2 milletvekili çıkarırsak Bolu'nun ihtiyacı olan yatırımları söke söke getiririz” dedi. CHP güçlenirse, Bolu'nun güçleneceğini ifade eden Özcan şunları kaydetti:

“Genel Başkanımızın açıkladığı Merkez Türkiye” projesinin özü; Türkiye'nin coğrafi konumunun en iyi şekilde değerlendirilmesidir. Avrupa ve Asya arasında bir ticaret koridorunun açılmasıdır. Biz Bolu olarak bu büyük ticaret koridorunda, Ankara ve İstanbul'a olan yakınlığımızı çok iyi şekilde değerlendirebiliriz. Yeni bir ticaret yolu kurulacak ise Bolu, burada en güçlü şekilde yerini almalıdır” ifadelerini kullandı.

Özcan ve beraberindeki partililer Organize Sanayi'ndeki çalışmalarının ardından programlarına esnaf ve ev ziyaretleri ile devam ettiler. Haber Merkezi