Gerede'de yaptığı bayramlaşmada konuşan CHP Bolu Milletvekili ve Adayı Tanju Özcan, Geredeli vatandaşlarımızın sorunlarını önemsiyoruz,” diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Tanju Özcan, bayram ziyaretlerine Gerede ile devam etti. Partisinin 3'üncü sıra Milletvekili adayı Elfaz Temiz'le birlikte Kurban Bayramı boyunca ilçe ilçe gezerek vatandaşlarla bayramlaşan Milletvekili Tanju Özcan, Gerede'yi de ziyaret etmeyi ihmal etmedi. 7 Haziran seçimlerinde parti yönetimince beklendiği bilinen oy oranına ulaşamayarak, hayal kırıklığı ile karşılaşan CHP'li milletvekili ve adayı Tanju Özcan, ilçe teşkilatındaki bayramlaşma törenine katıldı. Bayram boyunca Milletvekili Tanju Özcan'ın 3 üncü sıra Milletvekili adayı Elfaz Temiz'le birlikte ilçe ilçe dolaşan CHP'li Milletvekili Tanju Özcan, Gerede ziyareti sonrası yaptığı açıklamada; Geredeli vatandaşlarımızın sorunlarını önemsiyoruz,” dedi.

Tanju Özcan, Ak Partili Fehmi Küpçü'ye de gönderme yapmayı ihmal etmediği konuşmasında, önemsediğini vurguladığı Gerede insanı üzerine;“Her ne olursa olsun biz Gerede bölgesini önemsiyorum. Deri işçilerimizi önemsiyoruz. Geredeli vatandaşlarımızın sorunlarını önemsiyoruz. Onları Ak Partili siyasetçilerin eline bırakıp acı çekmelerine gönlümüz razı olmaz. Biz her zaman onların dertlerinin sıkıntılarının yanında olacağız. Artık tüm Geredeliler biliyor ki başları sıkıştığında, Ak Partililerden zulüm gördüklerinde rahatlıkla kapısını çalacakları bir milletvekilleri var. Benim kapım Fehmi Küpçü gibi onlara hiç kapanmadı” sözlerine yer verdi. Haber Merkezi