Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Milletvekili Tanju Özcan, Gerede, Dörtdivan ve Yeniçağa ilçelerinin ardından, ziyaretlerine Mudurnu'da devam etti. CHP iktidarıyla birlikte, ülkede her kesimden vatandaşın yüzünün güleceğini söyleyen Bolu Milletvekili Özcan, Sadece emekliler için değil, çalışanlara da sözümüz var. Asgari ücret bin 500 lira olacak” dedi.

CHP İlçe Başkanı İsmail Hakkı Yazgan, Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl ve çok sayıda partili ile birlikte Mudurnu pazar esnafını ziyaret eden CHPP Bolu Milletvekili Özcan, CHP iktidarında en çok dar gelirli vatandaşın yararına işler yapılacağını vurguladı. Özcan, Yarın seçim bildirgemiz açıklanacak. Ama ondan önce ben Mudurnu pazarında halkımıza bu müjdeleri veriyorum. Emeklilerin ardından çalışanlarımız için de projelerimiz var. CHP iktidarında asgari ücret 1500 lira olacak” dedi. Çalışanlar içinde büyük bir kesimin asgari ücretle yaşam mücadelesi vermeye çalıştığını söyleyen Özcan, Emekliler gibi asgari ücretle çalışanların büyük bir kısmı maalesef geçmiş dönemde AKP'ye oy verdi. Fakat AKP hükümetinin asgari ücrete öngördüğü zam, günlük sadece yarım simit parası. AKP zihniyeti asgari ücretlileri çağdaş köleler olarak görmektedir. Bugünkü asgari ücret sefalet ücretidir” dedi.

“BİZE SAHİP ÇIKANA OY VERECEĞİZ”

CHP iktidarında asgari ücretle çalışanların rahat bir nefes alacağını söyleyen Özcan'a, pazar esnafından destek geldi. Emeklerinin karşılığını alamadıklarını belirten pazarcı esnafı, bu seçim farklı olacak. Artık emekliye, çiftçiye, asgari ücretliye kim sahip çıkıyorsa oyumuzu ona vereceğiz” dedi.

Yaptığı işe karşılık asgari ücretin çok az olduğunu, her şeye zam gelirken asgari ücretin artmamasına isyan ettiğini belirten ve artık hükümeti değiştirmekten başka çarelerinin kalmadığını söyleyen Murat Yıldız adlı vatandaşı dinleyen Özcan, Murat kardeşimiz gibi milyonlarca insanımız isyan etmekte haklı. Önümüzdeki 7 Haziran seçimlerinde, Mudurnu halkı vekaletini geçen dönem olduğu gibi bana verirse, ‘git bizim hakkımızı mecliste savun' derlerse, başta asgari ücret olmak üzere, bütün dar gelirli vatandaşın hakkını, hukukunu yine savunacağım.” diye konuştu. Özcan, İnşallah hem Mudurnu'da, hem de tüm ülkede sandıktan 1'inci parti olarak çıkarız. O zaman ben de Mudurnu pazarına gelip, verdiğimiz sözleri tuttuk, asgari ücreti bin 500 lira yaptık, emekliye de her yıl 2 ikramiye verdik” demenin gururunu yaşarım” dedi. Özcan ve beraberindekiler pazar esnafının ardından, ilçenin diğer mahallelerindeki esnaf ve vatandaşı ziyaretlerine devam etti. Haber Merkezi