CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, AKP'liler, ‘Bolu'da CHP milletvekili çıkarabilir mi' algısı oluşturmaya çalışıyor. Bu tartışma 2011 seçimlerinde kaldı. Biz artık Bolu'da ikinci vekilliği zorluyoruz” dedi.

Özel bir televizyon kanalında seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, yoğun bir tempoda 7 Haziran seçimlerine hazırlandığını, AKP iktidarından yorulmuş toplumun her kesiminden insanların, CHP'ye büyük bir ilgi gösterdiğini kaydetti.

‘AKP'nin aday listesini nasıl değerlendiriyorsunuz?' şeklindeki soruya yanıt veren Özcan, Bu listeyi kim hazırladıysa Allah razı olsun. Bizim işimizi çok kolaylaştırdı. Bolu'da AKP'nin listesine büyük tepki var” diye konuştu. Özcan, AKP'nin bu seçim döneminde özel olarak ‘CHP, Bolu'dan milletvekili çıkarabilecek mi?' şeklinde bir algı oluşturmaya çalıştığını belirterek, Bu tartışma 2011 yılının konusuydu. Artık kimsenin CHP'nin Bolu'da milletvekili çıkaracağından kuşkusu yok. Biz ikinci milletvekilliğini zorluyoruz” dedi.

Tüm iktidar olanaklarını kullanan AKP'ye karşı göğüs göğüse mücadele ettiklerini vurgulayan Özcan, Gerede'yi ziyaretimde bir deri işçisi kardeşimiz güzel bir örnek verdi. AKP'nin, kendi koyduğu ‘üç dönem' kuralına kendisinin takılacağını, yorulan AKP'yi bu seçimde dinlendireceklerini söylemişti. Toplumun her kesiminde bu görüş hakim. 7 Haziran akşamı da sandıklar açıldığında bunu çok net şekilde göreceğiz” diye konuştu. Haber Merkezi