CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, ön seçimden zaferle çıkmasının ardından ilçelere yaptığı teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi'nin, 2015 milletvekili aday listesini belirlemek için yaptığı ön seçimden, Bolu'da açık ara önde çıkan Tanju Özcan, ilçelere yaptığı teşekkür ziyaretlerine Dörtdivan, Gerede, Yeniçağa ilçeleri ve Gökçesu Beldesi ile devam etti.

Önceki gün Mudurnu, Göynük ilçeleri ve Taşkesti beldesini ziyaretiyle başladığı teşekkür turlarını devam ettiren Özcan, CHP İl Başkanı Kazım Karsu ve ikinci sıra milletvekili adayı Yusuf Renkli ile birlikte, bugün ilk olarak Dörtdivan ilçesini ziyaret etti. İlçe Başkanı İlyas Özalp ve üyeler tarafından karşılanan Özcan, meclis çalışmalarında Dörtdivan'ın sorunlarını sıkça dile getirdiğini belirterek, özellikle bu seçimlerde Dörtdivan'dan oldukça umutlu olduğunu ifade etti.

Daha sonra beraberindekilerle Yeniçağa ve Gerede ilçelerine geçen Özcan, parti üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi. CHP'li Özcan burada yaptığı konuşmada Parti olarak, Bolu'daki hedefimiz en az 2 milletvekili çıkarmaktır. Artık bunun için çalışacağız. İki milletvekili çıkarmak için de özellikle Gerede'ye büyük önem veriyoruz. Gerede ve Geredelilerin sorunlarını çok iyi biliyorum. Onların Meclis'teki sesi oldum. Sorunlarını her yerde dile getirdim. Artık Gerede'nin de CHP'ye destek vermesinin zamanı gelmiştir. Gerede'den CHP'li bir vekil çıkaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.

GEREDE'DEN CHP'Lİ VEKİL ÇIKARACAĞIZ”

Gerede'ye yaptığı ziyaret kapsamında tabakhane işçileriyle de bir araya gelen Özcan, işçilerin sorunlarının son bulmasının tek çaresinin CHP iktidarından geçtiğini vurguladı. Özcan, Gerede'nin evladı olan, sizin bir kardeşiniz olan Yusuf Renkli'ye sahip çıkın” diyerek tabakhane işçilerinden ikinci sıra milletvekili adayı Yusuf Renkli'ye destek vermelerini istedi. Son olarak Gökçesu Beldesi'ne geçen Özcan, Belediye Başkanı Atilla Ateş'i makamında ziyaret etti. Özcan burada yaptığı konuşmada, özellikle CHP iktidarında emeklilere iki maaş ikramiye” verilmesi konusunda yaptıkları çalışmanın büyük ilgi gördüğünü vurguladı. Özcan, Bu ilgiyi dün Mudurnu, Taşkesti ve Göynük'te görmüştüm. Bugün ise aynı ilgiyi Dörtdivan, Yeniçağa, Gerede ve Gökçesu'da görmek beni çok mutlu etti. Emekliye, esnafa, işçiye tek sahip çıkan parti CHP'dir. Sorunlar bizim iktidarımız zamanında son bulacak” diye konuştu. Haber Merkezi