Boluspor, PTT 1'inci ligi 14'üncü haftasında Mersin'de Elazığspor'a 1-0 mağlup oldu. Bu karşılaşmanın ardından Elazığspor teknik direktörü Ümit Özat açıklamalarda bulundu. Elazığspor'un Teknik Direktörü Ümit Özat, her maç için bir hedef koyduklarını belirterek, Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Dolayısıyla kalan 2 maçta 4 puan alırsak hedefimizi yakalamış oluruz” dedi.

Özat, Türkiye Futbol Federasyonunun ‘tarafsız sahada seyircisiz oynama' cezası nedeniyle Boluspor'la Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda oynadıkları müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçın zorlu geçtiğini ancak oyuncularını geçen haftadan beri iyi motive ettiğini söyledi.

Boluspor maçının, Osmanlıspor hariç bu hafta dahil ilk yarıdaki en zorlu müsabakalarından biri olduğunu anlatan Özat, ilk golü atanın maçı kazanacağı bir oyun olduğunu ifade etti.

Özat, Boluspor'un ilk yarıda net pozisyonlarının olduğunu ancak ikinci yarıda kendi oyuncularının daha fazla pozisyon yakaladığını dile getirerek Özat, şöyle konuştu:

“İkinci yarı yaptığımız değişiklikler sonuç getirdi. Bu kadar yokluğun içinde gençlerin oynaması ve onlara şans verebilmek kolay bir şey değil. Ben bunun mutluluğunu yaşıyorum. Üstüne bir de kazanmak, bu işin kaymağı oldu. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. İnanılmaz özverili çalışıyorlar. Biz artık Elazığspor'un tesislerini yaşam alanı seçenlerle birlikte olmayı düşünüyoruz. Onlarda bu fedakarlıkları hep yapıyor. Biz maç maç hedef koyduk. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Dolayısıyla kalan iki maçta 4 puan alırsak hedefimizi yakalamış oluruz. Devre arasında elimizdeki mevcut oyuncular gibi karakterli oyuncular alabilirsek bir iki tane nokta atışı yapabilirsek iyi olur." (A.A.)