Veteranlar turnuvasında B Grubunun lideri Öz Yapı, Cemil Usta ile oynadığı maçı da farklı bir skor ile kazandı. Maç içinde yaşanan bazı tartışmalarda karşılaşmaya heyecan getirdi. Grup Lideri Öz Yapı maçı 4-1 kazanan taraf oldu.

Haftanın en heyecanlı karşılaşmalarından bir tanesi de Öz yapı ve Cemil Usta takımları arasında oynandı. B grubunun lideri Öz Yapı maçın hemen başlarından istediği skoru bularak ilk önce Mustafa ve daha sonra Zafer ile durumu 2-0 getirdi.

Kalesinde şok goller gören Cemil Usta takımı maça dengeyi getirmek isterken, her iki takımda yaptıkları sert müdahalelere engel olamayınca zaman zaman maç içinde tartışmalar yaşadılar. Karşılaşmanın ilk yarısında istediği golleri bularak devreyi 2-0 önde kapayan Öz Yapı, ikinci yarıyada kontrolü başlamasına rağmen devrenin hemen başlarında oyundan düşerek üstünlüğü de Cemil Usta takımına verdi. Maçta durumu 2-1'e getirirken golüde Cemil atarak takımına moral verdi.

Kalesinde gördüğü golün ardından biraz daha maçta canlanan Öz Yapı kontrolü eline alırken, Cemil Usta ataklarında kalesini gole kapadı. Farkın bire inmesi ile oyun içinde değişikliklere gidilirken Öz Yapı forvet hattına Cemil Akay'ı alarak ileride etkili olup arka arkaya pozisyonlar buldu. İlk devrede oyunda kalan Cemil Akay ikinci yarının son 10 dakikasında etkili olduğu anda takımının golünü atarak durumu 3-1 getirdi. Bu golün ardından rahatlayan Öz Yapı rakibi karşısında Cemil Akay ile bir gol daha bularak durumu maçta 4-1 getirdi. Geçtiğimiz maça nazaran Öz Yapı, Cemil Usta karşısında zor bir karşılaşma oynasada maçı farklı kazanıp liderliğini devam ettirdi.