Geçtiğimiz Cuma günü oynanan Veteranlar Turnuvası B Grubu maçlarının üçüncü maçında Öz Yapı Mimarlık ile Promet karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli ve sert geçen mücadele gol sesi çıkmayınca, her iki takımda sahadan 1'e puanla ayrıldı.
Veteranlar Turnuvası B Grubu maçları Cuma günü oynandı. Günün üçüncü maçında Öz Yapı Mimarlık ile Promet karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Öz Yapı Mimarlık oldu. Daha çok defans yapmaya özen gösteren Promet rakibi Öz Yapı Mimarlık takımı oyunculara ilk 10 dakikalık bölümde gol izni vermedi. Bu dakikadan sonra kontra ataklarla gol aramaya çalışan Promet girdiği pozisyonları gole çeviremedi. Karşılaşmanın ilk yarısı başladığı gibi 0-0 bitti.
Karşılaşmanın ikinci yarısına Öz Yapı Mimarlık hızlı başlayan taraf oldu yine. Kıran, kırana geçen mücadele seyir zevki yüksek olurken, maçın bazı dakikalarında ise maçta kemik sesleri yükseldi. Grubun güçlü rakiplerinden olmasına rağmen Promet karşısında gol yollarında etkili olmayan ve defansı geçmekte zorlanan Öz Yapı Mimarlık girdiği pozisyonları gole çeviremedi. Rakibi karşısında oldukça zorlanan Öz Yapı Mimarlık 60 dakika sonunda sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Grup birinciliği fırsatını elinde bulunduran Öz Yapı Mimarlık puan kaybettiği maçta grup birinciliğini Arçelik takımına kaptırdı.