Bu sene 9'uncusu düzenlenen Veteranlar Turnuvası Çeyrek final karşılaşması oynandı. Günün ikinci maçında karşı karşıya gelen Öz Yapı Mimarlık rakibi Sem-Mak'ı 5-2 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.
Veteranlar Turnuvası Çeyrek final karşılaşması oynandı. Günün ikinci maçında Öz Yapı Mimarlık ile Sem-Mak karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın başlama düdüğü ile birlikte golü bulan Öz Yapı Mimarlık, 60 dakika sonunda sahadan 5-2 galip ayrıldı. Karşılaşmanın 1'inci dakikasında geliştirdiği atakta golü bulan Öz Yapı Mimarlık rakibi karşısında 1-0 öne geçti. Attığı golle moral bulan Öz Yapı Mimarlık, tüm hatlarıyla rakip kaleye yüklenmeye devam etti ve maçın 5'inci dakikasında ikinci buldu. Sahaya eksik kadro ile çıkmanın ceremesini çeken Sem-Mak takımı kalesinde arka arkaya gördüğü gollerden sonra biraz olsun toparlansa da Öz Yapı Mimarlık defansı ve kaleci rakibine gol izni vermedi. Uzaklardan çektiği şutlarla aradı farkı indirmeye çalışan Sem-Mak takımı girdiği birçok gol pozisyonundan sonuç alamadı. Sem-mak takımı zaman zaman rakibine kalesinde pozisyon verirken Öz Yapı Mimarlık takımı ise maçın 28.dakikasında üçüncü golü buldu ve bu golde ilk devranın skorunu belirledi.
SEM-MAK'IN ÇABASI YETMEDİ
Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı ve kontrollü başlayan taraf Sem-Mak takımı oldu. Eksik kadrosuna rağmen güçlü rakibi karşısında istediği futbolu sahaya yansıtmaya çalışan Sem-Mak takımı maçın 40.dakikasında kalesinde dördüncü golü gördü. Kalesinde gördüğü dördüncü golün ardından tüm hatlarıyla Öz Yapı Mimarlık kalesine yüklenmeye başlayan Sem-Mak 45.dakika bulduğu golle skoru 4-1 yaptı. Buldu golle moral bulan ve ayağa pas yapmaya çalışan Sem-Mak takımı 48.dakika bulduğu golle skoru 4-2'ye getirdi. Kalesinde arka arkaya gördüğü gollerle bir anda oyundan düşen Öz Yapı Mimarlık, kalesinde pozisyon vermeye devam etse de kalesinde başarılı olan Şenol rakibine başka gol izni vermedi. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmanın uzatma dakikalarında bir gol daha bulan Öz Yapı Mimarlık, çeyrek finalde karşı karşıya geldiği Sem-Mak takımı 5-2 mağlup ederek adını yarı finale yazdıran ikinci takım oldu.