Bolu'nun köklü taşımacılık firmalarından biri olan Öz Bolu, araç filosuna yeni kattığı otobüslerle birlikte tekrar Bolu Halkına hizmet vermeye başlayacak.

Bolu'nun tanınmış ünlü iş adamlarından biri olan Öz Bolu Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Bayrak yaptığı açıklaamda, 1965 yılında, iki otobüs ile faaliyetlerine başlayan ve zaman içerisinde tarihsel gelişime ayak uydurarak 2000'li yıllara kadar Bolu Halkına hizmet veren ve konuklarımızın ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde karşılamak güvenli, ekonomik, konforlu ve rahat yolculuk yapmalarını sağlayarak en iyi şekilde müşteri memnuniyetini karşılayan, konukları ve çalışanları arasında karşılıklı saygı ve güven sağlamak, konuklarının ihtiyaç ve beklentilerini en kaliteli hizmet anlayışı ile karşılamayı ilke edinen Öz Bolu müşteri memnuniyetini ve hizmet kalitesini zirveye çıkararak, rahat, huzurlu, ekonomik ve güvenli yolculuk imkanı sağlamayı hedefliyor” dedi.

Araç filosuna 10 yeni otobüs katan Öz Bolu firmasının yeniden taşımacılık işine başlaması nedeniyle Bolu şehirlerarası Otobüs Terminalinde bir tören düzenlendi. Öz Bolu Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Bayrak, bu törende kurbanlar keserek yeni araçların Bolu halkına hayırlı olması dileğinde bulundu.

BOLUMUZA HİZMET VERMEKTEN GURUR DUYARIZ”

Şahsen 1972 yılından beri taşımacılık işinin içinde olduğunu da sözlerine ekleyen Bayrak, Bu arabaları Öz Bolu'yu tekrar kurmak için aldık. Öz Bolu'yu tekrar açtığımız zaman kendi yolcumuza, kendi yazıhanemizde, servisimizle ve otobüslerimizle çok güzel hizmet vereceğiz. Şu anda Bolu terminalinde 9 tane firma var. Ama bunda halkımıza hak ettikleri hizmeti sunamıyor. Biz Bolululara hak etikleri değeri vererek en güzel hizmeti sunacağız” ifadesini kullandı.

Yeni sezonda başlayacak olan seferler hakkında da bilgiler veren Bayrak, İlk etapta, Bolu-İstanbul, Bolu-İzmir, Bolu-Bursa, Bolu-Eskişehir, Bolu-Ankara ve Bolu-Antalya seferlerimiz başlayacak. Ondan sonra da zamanla diğer illere de seferlerimiz olacak. Bizim isteğimiz, Bolulular bize destek versin Öz Bolu'yu yaşatalım. Biz, kendi imkanlarımızı zorlayarak Bolu'nun ismini Türkiye'ye duyuralım diye uğraşıyoruz” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi