Dörtdivan Belediyesi, mahallelerde çocuklar için oyun grupları kuruyor. Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, kısa bir süre içerisinde Dörtdivan'da oyun grubu olmayan mahalle kalmayacağını bildirdi. Dörtdivan Belediyesi, ilçe merkezi ve mahallelerde oyun grubu kurma çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Adakınık, Kadılar ve Çavuşlar Mahallelerinde çocuklar için oyun grupları kurulmaya başlandı.

Dörtdivan Belediyesi, mahallelerde çocuklar için oyun grupları kuruyor. Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, kısa bir süre içerisinde Dörtdivan'da oyun grubu olmayan mahalle kalmayacağını bildirdi. Dörtdivan Belediyesi, ilçe merkezi ve mahallelerde oyun grubu kurma çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Adakınık, Kadılar ve Çavuşlar Mahallelerinde çocuklar için oyun grupları montajına başlandı. Çocuk oyun grubu çalışması en çok çocukları sevindirirken yapılan çalışmanın çocukların sosyalleşmesi ve okul ortamında eğlenceli, aktif bir zaman geçirmesi açısından önem taşımaktadır.

Dörtdivan sınırları içerisinde bulunan bütün mahallelere uzak yakın demeden oyun grubu oluşturmak için çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü dile getiren Başkan Uzunoğlu, Dörtdivan'da oyun grubu olmayan mahalle bırakmayacağız. Bu konuda çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Çocukların fiziksel ve kişisel gelişimi için oyun alanları büyük önem taşımaktadır. Çocuklar bizim geleceğimizdir ilkesinden hareketle oyun grubu çalışmasını hayata geçirdik. Ekiplerimiz son olarak Adakınık, Kadılar ve Çavuşlar Mahallelerinde çalışma yaptı. Artık bu mahallelerdeki çocukların da oyun oynayabilecekleri bir alanları mevcut. Oyun oynamak her çocuğun en doğal hakkıdır. Dörtdivan Belediyesi olarak çocuklara bu imkânı sağlamak bizim görevimiz, bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. Yaptığımız çalışmaların Dörtdivan'a hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Haber Merkezi