Gerede Kaymakamlığı, sigarayla mücadelede sesini her alana duyurmak amacıyla turnuva başlatacağını duyurdu.
Miniklerin desteklediği "Bizi Sigaradan Koruyun" projesine bu kez de veliler, düzenlenen müsabakalar ile dikkat çekmeye çalışacak.
Gerede'de; Kaymakamlık, Belediye, Halil Nom Ortaokulu ve Ramazan Dede Bilgievi organizatörlüğü ile yürütülen 'Sigaradan Bizi Koruyun' adlı proje meyvelerini vermeye devam ediyor.
Aralarında Geredeli Doç. Dr. Murat Doğanay'ın da bulunduğu Tütün ve Alkol Piyasası Denetleme Kurumu üyelerince de desteklenen proje, hemen her kesimin ilgisini çekmeyi sürdürüyor.
Gerede Kaymakamlığı, sigarayla mücadelede sesini her alana duyurmak amacıyla turnuva başlatacağını duyurdu.
İlçe Kaymakamı Arslan Yurt, Gerede'de sigarayla mücadele amacıyla bir proje yürüttüklerini anımsatarak; "Sigaranın zararlarını anlatmak ve insanımızı sigaradan uzak tutmak amacıyla her türlü aracı kullanmayı amaçlıyoruz," ifadelerine yer verdi.
Sigaranın zararları ve yapılan her türlü sporun önemi konusunda halkı bilinçlendirmek istediklerini dile getiren Kaymakam Yurt, "İlçemizde spor yapan ve yapmak isteyen tüm kamu kurumları ve özel sektör çalışanları arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla, sigarayla mücadeleye devam ediyor ve geniş katılımlı Sigarasız Hayat Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvasını bu hafta itibarı ile başlatıyoruz," diye konuştu.
Tüm halkın davet edildiği ve perşembe günü start alarak, 23 Ocak'ta final maçıyla sona ereceği kaydedilen turnuva, kapalı spor salonunda gerçekleştirilecek.