“BOLULULARA TEŞEKKÜR EDERİZ”

AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, basın toplantısı düzenleyerek desteklerinden dolayı Bolu halkına teşekkür etti. Az bir farkla milletvekilliğini kaybeden Fatih Metin'de meselenin ülke meselesi olduğunu belirterek, Fatih Metin bu milletin vekili değildir. Bu milletin kölesi, hizmetkârıdır” dedi.

AK Parti'nin yeniden tek başına iktidarıyla sonuçlanan seçim sonrası, Nurettin Doğanay, Milletvekili Adaylarıyla basının karşısına çıktı. İl başkanlığında saat 14.30'da yapılan toplantıya, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Merkez İlçe Başkanı Adil Esen ve partililer katıldı. İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti'nin yeniden tek başına iktidarıyla sonuçlanan seçimleri değerlendirerek, AK Parti'miz yeniden tek başına iktidar oldu. Oyları ve duaları ile bizlere destek veren tüm Bolulu hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. İnşallah bu süreç ülkemiz ve milletimiz adına geçmişte olduğu gibi bugüne hayırlar getirecektir” dedi.

DOĞANAY; REKOR OY ORANINA ULAŞTIK”

Türkiye genelinde 2 ilçenin ilk on içerisinde yer aldığını belirten Doğanay, il genelindeki artışlar hakkında bilgiler vererek ,“7 Haziran'da yüzde 79,80 olan Gerede ilçemizin oyları bu seçimlerde yüzde 87,40 olarak ilk 8'e girdi. Dörtdivan ilçemizde yüzde 77,49 olan oyunu yüzde 86'ya çıkarttı. Sadece iki ilçemiz değil merkez dahil tüm Bolu'muzda partimiz oylarını arttırdı. Bu seçimlerde AK Parti kurulduğu günden bugüne rekor denilecek bir oy oranına ulaştık. Rabbimize hamd olsun 120 binin üzerinde oy aldık” diye konuştu. Doğanay, CHP ve MHP tabanı başta olmak üzere kendilerine destek veren tüm Bolululara teşekkür etti.

HALK CHP'Lİ ÖZCAN'A MESAJ VERDİ

Doğanay, çok az bir farkla 3. sıradan TBMM'ye giren CHP'li Tanju Özcan'ı da tebrik ederek, Bu oy oranına rağmen 3'ncu milletvekilini maalesef CHP kazandı. Sayın Tanju Özcan'ı AK Parti ailesi olarak tebrik ediyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte geçmişte olduğu gibi davranmaz. Artık milletvekillerimizle birlikte Bolu için neler yapabiliriz diye düşünmesi gerekmektedir. Çünkü milletimiz ona bir ders verdi. Dedi ki; Sen her şeye konuşuyor, her şeye karışıyorsun ama hiçbir şey yapmıyorsun. Kendisini tebrik ederken bunu da buradan hatırlatmak istiyorum.”

METİN: ÖNEMLİ OLAN BOLU'DUR, TÜRKİYE'DİR”

AK Parti Bolu 3. Sıra Milletvekili Adayı Fatih Metin'de, Doğanay'ın ardından yaptığı açıklama ile desteklerinden dolayı Bolu halka teşekkür etti. ‘Bolu halkı yine partisine sahip çıktı' diyen Metin, Allah'a çok şükür 120 bin oy bandını aşan desteğiyle AK Parti'yi Bolu'da birinci parti yaptı. Tüm seçmenimize partimize göstermiş oldukları teveccühten dolayı şükranlarımızı sunuyorum. Biz bu yola çıkarken dedik ki; mesele memleket meselesi. Vatandaşımızda bunu çok iyi anladı. Bizlerde tüm teşkilatlarımızla birlikte mükemmel bir mücadele örneği gösterdik. Milletvekili arkadaşlarımdan da Allah razı olsun, müthiş bir destekle 3-0'a doğru hedeflendik. Ve çok küçük bir oyla yapamadık. Olsun, önemli olan Fatih Metin değil; Bolu'dur, Türkiye'dir. Ülkemiz yeniden istikrarlı bir döneme girmiştir. Dolayısıyla çok anlamlı bir seçim sonucudur” diye konuştu.

CHP'NİN EN FAZLA OY KAYBI YAŞADIĞI YER BOLU'DUR

Metin, AK Parti ile milletin kaderinin birleştiğini belirterek, İnşallah milletimizle kucaklaşarak aydınlık yarınlara birlikte koşacağız. Bu süre zarfında evinde, dükkânlarında misafir olduğumuz tüm vatandaşlara şükranlarımı sunuyorum. Bu seçimde Bolu'daki karşılığımı da görmüş oldum. Seçmenlerimize son yaptığım çağrıda AK Parti'ye 7 Haziran'da oy vermemiş tüm seçmenlerimizi bu süreçte AK Parti'ye sahip çıkmaya davet etmiştim. CHP'nin Türkiye'de en fazla oy kaybı yaşadığı yer Bolu'dur. CHP seçmeni kardeşlerime, MHP seçmeni kardeşlerime, kaldı ki MHP'nin daha önce aldığı oyun yüzde 40'ı bize geldiğini görüyoruz ve yine diğer partilerden olup çağrımıza karşılık vererek destek veren kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bu bizim için anlamlıdır, önemlidir.”

FATİH METİN BU MİLLETİN KÖLESİ, HİZMETKÂRIDIR

Son olarak Bolu'ya ve ülkeye hizmet etmeye devam edeceğini belirten Metin, Makamlar gelip geçicidir, icraatlar kalıcıdır. Bu makamları bugün bizler doldurduk, yarın başkaları dolduracak. Ama Allah'ın izniyle AK Parti kadrolarının hizmeti hep kalıcı olacak. Fatih Metin bu milletin vekili değildir. Bu milletin kölesi, hizmetkârıdır. Bu millete vekillik değil, kölelik yapmak gerekiyor. Çünkü öyle bir destek oldular. O nedenle Fatih Metin kardeşiniz Bolu'nun ve ülkenin hizmetkârı olmaya devam edecektir” diye konuştu. Haber Merkezi