Bolu Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Trafik Ulaşım Birimi tarafından, Bolu Belediyesi sınırları ve mücavir alanları içerisinde çalışan özel halk otobüsü şoförlerine yönelik eğitim semineri düzenlendi.
Bolu Belediyesi sınırları ve mücavir alanlar içerisinde çalışan özel halk otobüsü şoförlerine yönelik eğitim semineri düzenlendi. Bolu Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Trafik Ulaşım Birimi tarafından, Bolu Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen eğitim seminerinde şoförlere ilk olarak psikolog Ebru Ruşan tarafından, iletişim becerileri, öfke kontrolü ve stresi önleme konularında bilgiler verildi. Şoförlere daha sonra trafik konularında ise, trafik polisler amiri Serhat Atalay tarafından, ticari araç sürücüleri ile ilgili sürüş eğitimi, kavşaklarda ilk geçiş hakkı ve geçiş kuralları, kaza anı ve kaza sonrası alınması gereken önlemler ve birçok konuda bilgiler verildi.
Eğitim seminerinin ardından seminerde emeği geçen Psikolog Ebru Ruşan'a ve Trafik Polisler Amiri Serhat Atalay'a çiçek takdim edildi.