İlimizdeki otizm hastası çocuklar, çocukların aileleri ve öğretmenleri 2 Nisan ve 2 Mayıs tarihleri arasını kapsayan Dünya Otizm Farkındalık Ayı sebebiyle Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret etti.

Bolu Belediyesi Encümen Salonu'nda gerçekleştirilen ziyarette konuşan Başkan Yılmaz, Otizm hastası olan çocuklarımızın başta aileleri olmak üzere onlarla ilgilenen öğretmenlerini kutluyorum. Onlar çok mübarek bir görev yerine getirmektedirler” dedi. 2 Nisan ve 2 Mayıs tarihleri arasını kapsayan Dünya Otizm Farkındalık Ayı sebebiyle ilimizde bulunan otizm hastası çocuklar, çocukların aileleri ve öğretmenleri Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret ettiler. Bolu Belediyesi Encümen Salonu'nda gerçekleştirilen ziyarete Başkan Yılmaz'ın yanı sıra, Bolu İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Bolu İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, Bolu Belediye Meclis Üyesi Nurettin Doğanay, AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Mehmet Emin Güz ve AK Parti İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kanca'da katıldı.

Ziyarette ilk olarak Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a otizmli çocuklar tarafından hazırlanan bir çiçek hediye edildi. Daha sonra bir konuşma yaparak ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve mutluluğu dile getiren Başkan Yılmaz, Bu çocuklarımızın başta aileleri olmak üzere onlarla aileleri kadar yakından ilgilenen öğretmenleri mübarek bir görevi yerine getirmektedirler ve bu sebeple ilk önce huzurunuzda onları kutluyorum. Ben Bolu Belediye Başkanı olarak daha önce de bazı ziyaretlerde şunu dile getirmiştim ve bu teklifim her zaman için geçerlidir. Ben diyorum ki bu özel çocuklarımızla ilgilenen aileler ve öğretmenlerin yılın bazı günlerinde dinlenmeye ve gezmeye hem ihtiyaçlar hem de hakları var. Biz bu tür günlerde 1 günde olsa çocuklarınıza bakacak imkanlar yaratalım ve sizleri izne ayıralım. Bunun için ne gerekiyorsa Bolu Belediyesi olarak yapmaya hazırız yeter ki siz isteyin. Bunun haricinde de ne isteğiniz olursa hiç çekinmeden bizlere iletebilirsiniz. Bizler sizin için varız ve elimizden gelen her şeyi yapmaya da hazırız” dedi. Ziyarette son olarak otizm hastası çocuklara tişört hediye edildi ve tişörtlerden birisini bir çocuğa Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz giydirdi. Haber Merkezi