Osmanlıspor futbol takım menajeri mafyalığa soyundu. Kırmızı beyazlı ekibimiz son dakikalarda kalesinde gördüğü gol sonrası sahadan 2-1 mağlup ayrılırken, menajer Ender Yurtgüven maçın son dakikalarında kazandıkları gölün ardından yaptığı hareketler ve küfürler tribünleri galeyana getirdi.

Osmanlıspor da görev yapmasıyla birlikte bazı güçleri arkasına alarak adeta sahada ben mafyayım mesajı veren başkent temsilcisi menajeri Ender Yurtgüven, maçta attıkları 2'inci gol sonrası hem kapalı tribüne küfür etti hem de maç sonunda saha içinde tehditler savurdu. Saha içinde oyuncularımızı bezdirmeye çalıştığı görünen Ender Yurtgüven, bu cesareti kimden aldığı adeta merak konusu oldu. Osmanlıspor kurucusu Ahmet Gökcek'in araya girmesini bile dinlemeyen Ender Yurtgüven hareketleri ile tepki aldı. Saha içinde özel korumalarla hareket eden Ender Yurtgüven olayların büyümesi için ne gerekiyorsa yapmaya çalıştı.

Savaş Abak'ı Çıldırttı

Osmanlıspor kulüp menajeri Ender Yurtgüven kapalı tribünlere dönerek ağza alınmayacak küfürler savurması sonrası tepkisiz kalamayan Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak ve Boluspor'lu yöneticiler tepki gösterdi. Tepkilere kulak asmayan kulüp menajeri Yurtgüven, küfürler savurmaya devam etti. Tribünlerde yer alan taraftarlar maçın gözlemcilerine Saha içinde küfür edenlere ceza yok mu?” şeklinde sözlerle tepki gösterdi.