Boluspor, ligin 10.haftasında sahasında oynayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarını yaptığı çalışmayla sürdürdü. Günü tek çalışmayla tamamlayan kırmızı-beyazlılar, ısınma hareketlerinden sonra jenerasyon çalışması yaptı.

Ligin 10.haftasında sahasında Osmanlıspor'u konuk edecek olan Boluspor, bu maçın hazırlıklarını yaptığı çalışmayla sürdürdü. Günü tek çalışmayla tamamlayan kırmızı-beyazlılar ısınma hareketlerinden sonra jenerasyon çalışması yaptı. Antrenman öncesi Teknik Direktör Reha Kemal Erginer, kırmızı-beyazlı oyuncularla kısa süren bir toplantı yaptı. Saha ortasında gerçekleştirilen toplantıda Erginer'in oyuncularına Osmanlıspor maçının önemini anlattığı ve oyuncularından durumları hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

JENERASYON ÇALIŞMASI YAPTILAR

Kırmızı-beyazlılar, Osmanlıspor maçı hazırlıklarına gerçekleştirilen antrenman ile devam etti. Teknik Direktör Reha Erginer yönetiminde gerçekleşen antrenmana düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar, açma germe hareketlerinden sonra jenerasyon antrenmanı yaptı. Antrenmanda oyuncuların moralli ve istekli olmaları ise teknik heyetin yüzünü güldürdü. Yaklaşık 1,5 saat süren çalışma soğuma hareketleriyle sona erdi.

Boluspor, ligin 10.haftasında sahasında oynayacağı Osmanlıspor maçı hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla devam edecek.