Boluspor eski genel kaptanı Osman Gürsoy, iş için bulunduğu Antalya'da Türkiye Şampiyonasında ter döken Altın Çocukları yalnız bırakmadı. İnegölspor karşılaşmasına gelerek karşılaşmayı izleyen Gürsoy, oynanan futboldan dolayı Altın Çocukları tek tek tebrik etti.

Boluspor ‘un eski genel kaptanlarından Osman Gürsoy, iş ortağı Ertaş Çoban, Antalya'da memuriyet görevinde bulunan Rıdvan Özcan ve Bolu'dan maça gelen ailelerle birlikte karşılaşmayı izlediler. Altın çocukların attıkları gollerden sonra, adeta oyunculara verdikleri destekle tribün gücü oluşturdular.

Boluspor'un eski genel kaptanlarından Osman Gürsoy ise maç sonu yaptığı açıklamada, İş için bir günlüğüne buraya gelmiştik. Maçın olduğunu da biliyordum. Bize de destek vermek düşer dedik, işimizden önce çocuklarımızın yanına geldik. Bolu'dan gelen ailelerde varmış. Onlarla güzel bir karşılaşma izledik. Futbol olarak üst düzey bir karşılaşma oynandı. Çocuklar şansız bir beraberlik aldı. Futbolda böyle sonuçlar her zaman oluyor. İnşallah Buca maçını alıp final oynarlar. Onlara inanıyorum” diye konuştu.