Türkiye Oryantiring Federasyonu As Başkanı Koray Dever ve federasyon yetkilileri, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret etti. Makamda gerçekleştirilen ziyarette konuşan As Başkan Dever, spora katkılarından dolayı Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a teşekkür etti.

Bolu'da gerçekleştirilen Oryantiring Gelişim Kampı için ilimizde bulunan Oryantiring Federasyonu As Başkanı ve Federasyon yöneticileri Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarete Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Federasyon Eğitim Kurulu Başkanı Fahrettin Tufan Sarp, Federasyon İl Temsilcisi Mustafa Kuş ve Adım Spor Kulübü Başkanı Tarık Aksoy da katıldı.

Ziyarette konuşan Oryantiring Federasyonu As Başkanı Koray Dever, spora ve sporcuya verdiği katkılardan dolayı Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a teşekkür etti.

Başkan Yılmaz'da sporun her branşına ellerinden gelen desteği vereceklerini belirterek; Bolu spor, turizm ve üniversite şehri olacak. Bizim tüm çalışmalarımız bu yönde. Bu sebeple sporun her branşına Bolu'da elimizden gelen desteğin fazlasını veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Bolu'da yaptığınız kampın başarılı geçmesini diliyorum ve ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Haber Merkezi