Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürü Ercan Türk Göynük'teki eğitim kurumlarına sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.
MEB Ortaöğretim Genel Müdürü Ercan Türk'ü, Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Görür ile Göynük Belediyesi Fen Lisesi Okul Müdürü Özer Baş karşıladı.
Türk'ün Göynük ziyaretinde ilk durağı Göynük Belediyesinin kendi imkânları ile gerçekleştirdiği ve Türkiye'de beldeler içerisinde bir ilk olan Göynük Belediyesi Fen Lisesi ve inşaatı son sürat devam eden 300 öğrenci kapasiteli öğrenci pansiyonu oldu. Göynük Belediyesi Fen Lisesi öğrencilerine hizmet verecek olan, modern mimarisi ile göze çarpan öğrenci pansiyonu hakkında bilgi alan Ortaöğretim Genel Müdürü Ercan Türk çalışmaları yerinde inceledi.
Göynük'te ki izlenimlerine Göynük Ünal Aysal Anadolu Öğretmen Lisesinde devam eden MEB Ortaöğretim Genel Müdürü Ercan Türk'ü Ünal Aysal Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Nuray Özcan ve eğitimci kadrosu karşıladı. Eğitimci kadrosu ile sohbet eden Türk, eğitimci kadrosunun merak ettikleri sorularına cevap verdi. Sohbet sonunda Ortaöğretim Genel Müdürü Türk'e Göynük Ünal Aysal Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinden Merve Gül Bilgiç'in kendi yaptığı tabloyu hediye etmesi üzerine Ortaöğretim Genel Müdürü Ercan Türk, Değerli hediyen için teşekkürlerimi sunuyorum. Şimdiye kadar hediye kabul etmedim ama Böylesine muhteşem bir tabloyu odama asmaktan gurur duyacağım” dedi.