Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Bolu'ya gelen Orman Genel Müdür Yardımcı Yunus Şeker, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.
Ziyaret esnasında misafirlerine Bolu Belediyesi'nin hayata geçirdiği projeler ve devam etmekte olan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Allah'ın doğal güzellikleri bahşederken cömertçe davrandığı 140'a yakın gölü ve ormanlarıyla tabiatın kalbi olan bir yer. Yaşanılabilirlik açısından da dört mevsimin doyasıya yaşandığı tek yer. Bolu tabiatın kalbi. Bizde göreve geldiğimiz günden buyana bu doğal güzelliklerini koruyarak çevreye saygılı bir kent oluşturmaya çalışıyoruz. Aldığımız sonuçlar da gösteriyor ki, doğayla uyumlu kent oluşturmak hayal değil. Yeter ki, bu konuya odaklanılsın ve eldeki imkanlar bu amaca hizmet edecek şekilde kullanılsın. Önümüzdeki yıllarda da aynı amaçla birçok projeyi daha hayata geçireceğiz” dedi.
Orman Genel Müdür Yardımcı Yunus Şeker'de Bolu'da ormancılıkla ilgili yürütülen çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a bilgiler vererek çalışmalarında başarılar diledi.