Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda Toplum Yararına Projeler (TYP) kapsamında Bolu Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Orman işletme Müdürlüklerinde çeşitli iş kollarında çalıştırılmak üzere vatandaşların istihdam edilmesine devam edileceği açıklandı.

Başbakan ve AKP Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun ‘250 milyon fidan dikme kampanyası başlatması ve bunun için de İŞKUR bünyesine 6 ay fidan dikme ve bakım için 120 bin vatandaşımızın istihdam edileceği' müjdesinin ardından hayata geçirilen Toplum Yararına Projeler (TYP) kapsamında Bolu Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde 230 işçi istihdam edileceği bildirildi.

Toplum Yararına çalışma programında alınacak işçilerle işsizliğin önüne geçme hedefinin yanı sıra kamudaki iş yükünün de hafifletilmesinin amaçlandığı, yıl içerisinde alınacak işçilerin ne tür işlerde çalışacağı, çalışmalar esnasında dikkat edilecek hususlar ile birlikte iş sağlığı ve güvenliği konusunda karşılaşılabilecek problemlerin konu edildiği, Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Özacar başkanlığında İŞKUR Yetkilisi ile İşletme Müdürleri ve İşletme Şeflerinin katılımıyla ön değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Haber Merkezi