Orman Genel Müdürlüğü emirleri doğrultusunda Bolu Orman Bölge Müdürlüğünce de belli bir program dâhilinde hayata geçirilen orman yolları etüt aplikasyon uygulamalarının bir önceki yıl yapılması çalışmaları meyvesini vermeye başladı.

Bir önceki yıl tamamlanan orman yolları etüt aplikasyon çalışmaları ile büyük bir zaman kazanan idareler bu sayede daha erken ihaleye çıkarak hızlı bir şekilde 2015 yılı Yatırım Programlarının uygulamasına başladı.

Bu sayede, Mudurnu Orman İşletme Müdürlüğü 2015 yılı Yatırım Programında yer alan ve etüt aplikasyon çalışmaları geçen yıl tamamlanan aynı zamanda yılın ilk ihalesi olma özelliği taşıyan Taşkesti Orman İşletme Şefliği 612 kod nolu 1+750 km yeni orman yolu ile 626 kod nolu 2+700 km yeni orman yolu yapım işlerinde henüz Nisan ayı olmasına rağmen sona gelindi. Yol çalışmalarının en kısa sürede bitirilmesi ile ulaşım konusunda özellikle üretim ve diğer ormancılık faaliyetlerinin etkin ve verimli bir şekilde gerçekleştirilmesine büyük katkı sağlayacağı ifade edildi. Haber Merkezi