Bolu Orman Bölge Müdürlüğünce Anneler Günü dolayısıyla düzenlen program büyük ilgi gördü. Programa Bölge ve İşletme Müdürlüklerinde görevli kadın personellerimiz ile personellerimizin eşleri ve anneleri katıldı.
Karşılık beklemeden vermenin, bağışlamanın, hoşgörünün, şefkatin ve eşsiz sahiplenişin mimarları annelerimizin gönüllerince eğlendiği program yemek ikramı, katılımcılara hediyelerin takdimi, yılın annesi seçimi ve müzik konseri ile devam etti. Bölge Müdürlüğünce yapılan değerlendirmede yılın annesi seçilen Gürsel Koçyiğit'e hediyesi ve plaketi alkışlar eşliğinde takdim edildi.
Annelerin, sağlıklı, başarılı, ülkesini ve milletini seven, özgüvenli insanlar yetiştirmesinin gelişmiş toplumların temelini oluşturduğunu belirten Bolu Orman Bölge Müdürü Yusuf Şahin açıkladığı mesajında Bütün annelerimizin Anneler Gününü en içten duygularımla kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim” dedi.
En mutlu anlarımızda olduğu gibi, başa çıkamadığımız tüm zorluklarda sığındığımız, yanımızda olacaklarından kuşku duymadığımız annelerimiz; birbirleriyle tanışma ve sohbet etme imkânının sağlandığı, mutlu anların yaşandığı, gönüllerince hoş vakit geçirdikleri bu güzel programın gerçekleştirilmesinde emeği geçen tüm yetkililere teşekkürlerini ifade ettiler.