Orman Köylüsün kalkınmasına katkıda bulunmak amacıyla kurulan ve 2012 yılından beri Orman Genel Müdürlüğüne bağlı Daire başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren ORKÖY hizmetlerinin, aksatılmadan yürütülmesi ve sorunların en aza indirilerek bilgilere daha hızlı ulaşabilmek için oluşturulan ORKÖY Bilgi Sistemi (ORKBİS) üzerinde veri düzeltme ve sistem konularında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

ORKÖY Dairesi Başkanlığı Mühendisi Dursun Kepenek'in katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya ORKÖY Şube Müdürü A. Recep Özevin ve Bölge Müdürlüğüne bağlı 12 Orman İşletme Müdürlüğü ORKÖY sorumluları katıldı. ORKÖY Bilgi Sistemi (ORKBİS) kanalıyla, 2013 yılından başlayıp 2014 yılı sonuna kadar tüm bilgilerin girilerek oluşturulduğu veri tabanında meydana gelen sorunların giderilmesi amacıyla gerçekleşen toplantıda, veri düzeltme ve sistem konusunda detaylı bilgilendirme yapıldı.

Yapılan bu çalışma ile oluşabilecek hatalara yerinde müdahale edilmesi ve karşılaşılan sorunların en aza inmesinin amaçlandığını, bu sayede ORKÖY hizmetlerinden faydalanan Orman Köylüsünün problemsiz bir süreç geçirmesine olanak sağlanacağı bildirildi. Haber Merkezi