Boluspor, PTT 1'inci ligin son haftasında deplasmanda Orduspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde kapattığı karşılaşmada Orduspor'u 2-0 mağlup etti. Boluspor'un iki golünü de Prijovic attı. Kırmızı beyazlıları sezonu 43 puanla kapattı.

Boluspor'un başında son karşılaşmasına çıkan teknik direktör Reha Erginer Orduspor karşısına, Erdi Yokuşlu, Ömer Alp, Luiz Henrique, Deniz Aslan, Umut Meraş, Bilal Gülden, Serkan Şirin, Ogün Aytaç, Ali Dere, Kenan, Prijovic on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Reha Erginer, bu sezon kadroda yer almayan birçok oyuncuya son maçta forma şansı tanıdı.

Karşılaşmaya Boluspor'un vuruşu ile başlandı. Boluspor maça hızlı başlayan taraf oldu. Maçın ilk dakikasından itibaren kırmızı beyazlılar, rakip kaleyi abluka altına aldı. Karşılaşmanın ilk 20 dakikalık bölümü golsüz eşitlikle geçildi. Oyunun bu dakikalarında her iki takımda orta alanı kalabalık tutmaya özen gösterdi. Boluspor zaman zaman kontrataklardan rakip kalede pozisyonlar buldu. Boluspor 39'uncu dakikada golü buldu. Kenan Şahin, orta sahada kaptığı topla Orduspor ceza sahasına kadar girdi, Kenan topu bom boş durumdaki Prijovic'e aktardı. Prijovic, boş kaleye topu gönderdi. Boluspor bu golle deplasmanda 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı Boluspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Orduspor'un vuruşu ile başlandı. İkinci yarıya her iki takımda aynı on birlerle başladı. Boluspor ilk yarıda olduğu gibi Orduspor karşısında atak oyununu sürdürdü. Boluspor ilk oyuncu değişikliğini 56'ıncı dakikada yaptı. Kenan Şahin oyundan çıktı, Yasin Dülger oyuna dahil oldu. Karşılaşmanın 70 dakikalık Boluspor'un 1-0 üstünlüğü ile geçildi. Boluspor 72'inci dakikada iyinci oyuncu değişikliğini yaptı, Ali Dere oyundan çıkarken, Fahri Eren oyuna dahil oldu. Boluspor son oyuncu değişikliğini 77'inci dakikada yaptı. Ogün Aytaç oyundan çıkarken, Eray Can oyuna dahil oldu. Boluspor 85'inci dakikada 2'inci golü buldu. Kornerden gelen topa dokunan Prijovic, kendisinin ve takımının 2'inci golünü Orduspor ağlarına gönderdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor 2014–2015 futbol sezonunu galibiyetle bitirdi. Haber Merkezi