İşte iki kupa arasındaki fark! Galatasaray 3'üncülük kupasına adeta şampiyon olmuş gibi sevinirken, Boluspor'un Altın Çocukları 2'incilik kupasına sevinemedi.

Türkiye U16 Coca Cola finallerinde boy gösteren Boluspor U16, takım olarak mücadelesi ve futbolu ile tüm otoritelerin dikkatini çekerken kırmızı beyazlılar Türkiye 2'incisi olarak müzesinde bir kupa daha getirdi. Boluspor- Trabzonspor takımları arasında oynanan final maçının ardından Fenerbahçe ile Galatasaray takımları arasında 3-4 maçı oynanırken, Fenerbahçe'yi 3-0 yenen Galatasaray turnuvada 3'üncü oldu.

İki büyük kulübün Boluspor'u geçemeyerek finale çıkamamaları otoriteler tarafından dikkat çekerken Boluspor U16'nın mücadelesi, takım oluşu, futbol oyun kurallarını bir takım gibi sahaya yansıtmaları ile finali hak ettiklerini gösterdiler. Kupa törenlerinde dikkat çeken olay ise Galatasaray'a verilen 3'üncülük plaketi sonrası adeta şampiyon olmuş gibi sevinirlerken, Boluspor U16 takımımız 2'inci olmalarına bir hayli üzüldüler. Haber Merkezi