CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarına ziyarette bulunarak Gazeteciler Gününü kutladı. Mısırlıoğlu, ardından sanayi esnafını ziyaret ederek çözüm için söz verdi.
Mısırlıoğlu, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle basın ve yayın organlarına ziyaret gerçekleştirerek, basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı. Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, konuyla ilgili açıklama yaparak Bizler her zaman gazeteci arkadaşlarımızla omuz omuza mücadele ediyoruz. Her zaman onların zor şartlarda tarafsız ve ilkeli şekilde haberlerini yaptığını çok iyi biliyoruz. Ben buradan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum” diye konuştu.
Basın mensuplarını ziyaretinin ardından Mısırlıoğlu, beraberinde partililerle birlikte sanayi esnafına ziyarette bulundu. Sanayi esnafı, Mısırlıoğlu'na kendilerine satılan yeni sanayi dükkanların akıbetinden şüphe duyduklarını söyleyerek bu konuda çözüm bulmalarını istediler.
Mısırlıoğlu, 30 Mart'ta sizleri mutlu edeceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın” diyerek taşınmak isteyen sanayi esnafının yeni sanayi bölgesine taşınacağını, kalmak isteyen sanayi esnafı için ise düzenlemeler yapacağının sözünü verdi. Mısırlıoğlu, ayrıca Ne zaman taşınmak isterlerse o zaman saygıyla karşılayacağız, sanayi esnafımızın belirsiz bir durumda olmasından son derece muzdarip olduğumuzu bizler de ifade ediyoruz. 30 Marttan sonra esnafımıza konuyla ilgili çözüm için söz veriyoruz” dedi.