Gerede İlçe Müftülüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Hacı Ahmet Düş Camii Kur'an Kursu merkezi, önceki günlerde Gerede İlçe Müftüsü Hasan İzmirli tarafından ziyaret edildi.
Kurs merkezlerinde; iman, ibadet ve ahlak esasları ile Hz. Peygamber'in (S.A.S.) hayatından, Kuran-ı Kerim'in tecvitli okunmasına kadar günlük ders takibinde bulunan yaklaşık 40 kursiyer, Müftü İzmirli'nin hayır dualarıyla” karşılandı.
‘Yetişkin yaşlarda kitabımıza öğrenci olmanın mutluluğunu yaşadınız' sözleriyle, kursiyerlere hitaben konuşma gerçekleştiren Müftü İzmirli, Asırlar öncesinde, Nur Dağı'nda insanlığın ufkunu aydınlatmaya başlayan ilahi kitap, 21. yüzyılda gönüllerimizi aydınlatmaya devam ediyor. Okumalarımızın gönüllerimizde coşkuya dönüşmesi, bizlere bahşedilen büyük bir bahtiyarlıktır. Kur'an'a açılan gönüller, daha huzurludur. Yaratana ve yaratılanlara karşı tavrını ve sorumluluğunu yerine getirerek, çevresine karşı duyarlı davranan örnek insan olmanın güzelliklerini Kur'an'dan öğrenen sizleri tebrik eder, sizlere destek veren ailelerinize ve sizleri yetiştiren öğreticilerinize teşekkür ederim. Kur'an-ı Kerim'i hayatınızın vazgeçilmezi olarak taşımanızı ve yaşamanızı diler; O'nun, hayatınıza ışık ve nur, ebedi hayatınız için de kurtuluş vesilesi olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ederim” dedi.