Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan Sayın, gazetecilere görevlerinde başarılar diledi.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde gazeteciler, Ak Parti İl Teşkilatını ağırladı. Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden İl Başkanı Ömer Sayın ve üyeler, gazetecilere çalışma hayatlarında başarılar diledi.
Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Teşkilatımızla beraber gazetecilerimizin bu özel gününü kutlayalım, onlarla beraber olalım istedik. Bu nedenle ziyaretimizi gerçekleştirdik. Siyaset ve medya yan yana duran, birbirlerine her zaman ihtiyaç duyan organlar. Siyasilerin mesajlarını geniş kitlelere duyurmalarında medya çok önemli. Medya için de siyasiler bir haber kaynağı. Bu anlamda biz sizlerle sürekli bir araya gelmeye çalışıyoruz. Gazeteciler 24 saat haber peşinde koşan çilekeş insanlar. Verdikleri emekten dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu özel günde sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz. Çalışan Gazeteciler Günü'nü bir kez daha tebrik ediyoruz” diye konuştu.
Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Caner Güngör'de Sayın'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Bizde bir kamu görevi yapıyoruz. Bolu'da siyasetçilerle bu güne kadar yaşanan ufak tefek sıkıntılar dışında çok büyük problemlerimiz olmadı. Mecliste gazetecilerin yıpranma payı ile ilgili teklif sunuldu. Bu yasa tekrar gündeme gelecek. İnşallah bu teklif kabul edilir. Daha iyi şartlarda çalışmış oluruz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.