AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın'da Başkan Yılmaz'ın çalışmalarına destek vermek için sahaya indi ve 30 Mart'a zafer bizim” dedi.
Arkasına teşkilatının gücünü alan AK Parti Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz, zafer için gün saymaya başladığını söyledi. Başkan Yılmaz seçim çalışmalarına Kalıcı Konutlarda Umutkent ve Yaşamkent Mahallesi'nde devam etti. AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın'da Başkan Yılmaz'ın çalışmalarına destek vermek için sahaya indi. Ömer Sayın mahalle sakinlerine AK Parti çalışmalarından memnun olup olamadıklarını sordu. Vatandaşlarda çalışmalardan çok memnun olduklarını ifade ederek Sayın'a destek sözü verdiler.
AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın açıklamasında, Kalıcı konutlarda Umutkent ve Yaşamkent Mahallerinde seçim çalışmasına katıldık. Böylesine güzel bahar gününde vatandaşımızla beraber olduk. Yaşamkent Mahalle sakinlerimiz AK Parti iktidarının 12 yılda kendi yaşamlarına büyük katkıları olduğunun farkındalar. Umutkent sakinlerimiz AK Parti ile umutlarının geleceğe taşınacağından emin. Bugün vatandaşlarımızdan çok güzel bir geri dönüş aldık. İnşallah 30 Mart'ta seçimlerde oylarını AK Partiye vereceklerine inancım tam. Umutkent ve Yaşamkent sakinlerine ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.