AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, görevden alınacağı veya istifa edeceği yönündeki haberlere açıklık getirecek. Pazar günü gerçekleşecek İl Danışma Meclisi Toplantısında seçimlerden bu yana geçen süreci değerlendirecek olan Ömer Sayın, kararını da Bolu kamuoyu ile paylaşmış olacak.
AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, istifa edeceği veya görevden alınacağı şeklindeki haberlere Pazar günü açıklık getirecek. İl Danışma Meclisi'nde parti yöneticileri ile bir araya gelecek olan Ömer Sayın, seçimden önce aldığı kararı açıklayacak. Seçimlerden önceki düşüncelerinde bir değişiklik olmadığını vurgulayan Sayın, Pazar günü İl Başkanlığı'na devam edip etmeyeceğini açıklayacak. Ayrıca Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile yaptığı görüşmelerin detaylarını da aktaracak.
Seçimlerden öncesini kast ederek Dün ne düşünüyorsam, bugünde aynı düşüncedeyim” diyen Ömer Sayın, İl Başkanlığına devam edip etmeyeceği yönündeki düşüncelerini partideki yol arkadaşları ile paylaşmadan basına açıklama yapmasının doğru olmayacağını söyledi. Sayın, Pazar günü konuşacağım” dedi.