AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, beraberindeki İlçe Başkanları ile birlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve partinin üst düzey yöneticilerinin de katıldığı ‘AK Parti Kızılcahamam İl ve İlçe Başkanları' toplantısına katıldı.
AK Parti'nin ve kabinenin önemli isimlerinin de katılacağı toplantı iki gün sürecek. Toplantıda, 2014 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi değerlendirmeler ve seçim stratejileri, çözüm süreci ve ülke gündemine dair birçok konuda il ve ilçe başkanları bilgilendirilecek.
Tüm ulusal basının da gözünü Kızılcaham'a diktiği, iki gün devam edecek toplantıyı değerlendiren AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Partinin üst düzey isimlerinin il ve ilçe başkanları ile bir araya geldiğini, 2014 yılında yapılacak yerel seçimleri ve ülke gündemini değerlendirdiğini söyledi.
“İLK DEFA TÜM İLÇE BAŞKANLARI'NIN KATILIMI İLE GENİŞ KAPSAMLI BİR TOPLANTI DÜZENLENİYOR”
Sayın; iki günlük program için ilçe başkanlarımız ile birlikte Kızılcahamam'dayız. Toplantı çok verimli geçiyor. Genel Merkezimiz ilk defa İlçe Başkanlarının tamamımın katılımıyla bu kadar geniş kapsamlı bir toplantı düzenleniyor. Öncelikle bir eğitim toplantısı fakat birçok konu da ele alınacak. Açılış konuşmasını bildiğiniz gibi Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirdi. Başbakanımızdan sonra sırasıyla, Başbakan Yardımcımız Beşir Atalay, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Ali Şahin iki gün sürecek toplantıda konuşma yaparak teşkilatımıza çeşitli konularda bilgiler aktaracaktır” şeklinde konuştu.