Ömer Sayın Bolu'da ki protestoları değerlendirdi;
“Tanju Özcan insanları ajite etmiştir”
Parti İl Binasında basının karşısına geçen AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, CHP ve CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ı, sosyal medya üzerinden ve gönderdiği mesajlar ile halkı kışkırtmaya çalıştığını söyleyerek, CHP'nin bunu neden yaptığı apaçıktır. Sandıktan kaçanlar, sandıkta kendilerine destek bulamayanlar; sokaktaki kargaşadan medet umar hale gelmişlerdir!” şeklinde konuştu.
Halkı soğukkanlılıkla olmaya davet eden Sayın, Bolu'daki ve Türkiye'deki vatandaşlarımızı Türkiye gerçeklerini iyi bilerek, aklıselim ile sükûnet ile olaylara bakmalarını, CHP ve illegal örgütlerin, faiz lobisinin, sigara ve alkol lobisinin tahrik ve destekleri ile ortaya konan bu kargaşadan uzak durmalarını rica ediyorum” dedi.
Ülke ve Bolu gündemini günlerdir meşgul eden olaylarla ilgili olarak AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, Milletvekilleri Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu ile birlikte basının karşısına geçti. İl binasında gerçekleştirilen basın toplantıda, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Merkez İlçe ve Gerede İlçe Başkanı ile İl Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.
İşte AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın'ın açıklamaları:
“GÖSTERİLERİ ESEFLE VE ŞAŞKINLIKLA İZLİYORUZ”
Hepimizin de yakından izlediği gerek İstanbul'da, gerek Türkiye'nin bazı yerlerin de ve Bolu'da, taksimde yapılacak bir gezi parkı inşaatı esnasında kesileceği idea edilen ağaçları mazeret ve bahane göstererek yapılan bazı gösterileri esefle ve şaşkınlıkla izliyoruz.
Bu gösterilerin böyle bir zamana denk gelmesinin şuanda Türkiye'nin içinde bulunduğu durumun ne olduğunun daha iyi anlaşılabilmesi için Türkiye'nin dününü ve bugününü gözden geçirelim. Hepinizin bildiği gibi Türkiye AK Parti iktidarının 11 yıllık dönemi içerisinde çok büyük mesafeler kat etmiş, hem sosyal alanda, hem ekonomik alanda hem de dış politika anlamında çok büyük mesafeleri geride bırakmıştır. Bunlardan daha da önemlisi Türkiye'nin 29 yıldan beri başına bela olan, 30 binden fazla genç fidanımızın heba edildiği, 500 Milyar dolardan daha fazla bir paranın terörle mücadeleye harcandığı 29 yıllık bir sürecin sonuna gelinmiş ve 4 buçuk aydan beri ülkemizde kan akmamıştır.
“KILIÇDAROĞLU İNSANLARI SOKAĞA DÖKMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPMIŞTIR!”
Terör belasının çözümü ile ilgili 76 milyon aziz milletimizin tamamında bugüne kadar hiç olmadığı kadar umutlar yeşermiş ve inşallah büyük adımlarla çözüme doğru gidilmektedir. İşte Türkiye'nin ekonomik, sosyal ve siyasal alanda hem de dünya konjonktüründe aldığı mesafeler ve terör sorununun çözümü bazı mihratları, bazı illegal odakları çok rahatsız etmiştir. Hemen akabinde ise, geçtiğimiz ay Avrupa Parlamentosu Sosyalist grup toplantısında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Sayın Başbakanımızı katil olmakla suçlamış ve b