ÖMER SAYIN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLIYOR

AK Parti eski İl Başkanı Ömer Sayın, 1 Kasım 2015'te yapılacak 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Perşembe günü adaylığını açıklıyor. Sayın saat 15.00'de düzenlenecek törenle zorlu yarışta ‘bende varım' diyecek.

Geçtiğimiz yıl ani bir kararla aktif siyaset hayatına ara veren AK Parti eski İl Başkanı Ömer Sayın, 1 yıllık aradan sonra siyasete tekrar geri dönüyor. 7 Haziran seçimlerinde adaylığı beklenen, fakat ailesinin karşı çıkması nedeniyle aday olmaktan vazgeçen tecrübeli siyasetçi, ailesi ve dostları ile yaptığı görüşmeler neticesinde, 1 Kasım'da yapılacak genel seçimler için aday adayı olma kararı aldı.

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMAYACAK

Geçmişte 13,5 yıl Yeniçağa Belediye Başkanlığı ve 3,5 yıl il başkanlığı görevlerini yürüten Ömer Sayın, 03 Eylül Perşembe günü saat 15.00'de il başkanlığına gelerek resmi adaylık başvurusunu gerçekleştirecek. 26 yıllık siyasi hayatını milletvekilliği ile taçlandırarak ülkesine ve memleketine hizmet etmek isteyen tecrübeli siyasetçiye, teşkilatların ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin büyük destek vermesi bekleniyor. 3,5 yıllık il başkanlığı görevinde teşkilatlara ‘ağabeylik' yapan Sayın, siyasetteki pozitif yaklaşımı ile taraflı-tarafsız tüm kesimlerin takdirini toplamış ve Boluluların gönlünde büyük yer edinmişti. Haber Merkezi