AK Parti İl Yönetim Kurulu geride kalan 1'inci yılın değerlendirmesini yapmak üzere Termal Otel'de bir araya geldi.
18 Mart 2012 tarihinde teşkilatların büyük bir desteği ile yeniden seçilen İl Başkanı Ömer Sayın, Yönetim Kurulu'nun görevdeki 1'inci yılını doldurması nedeniyle Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Termal Otel'de gerçekleştirilen ve Yönetim Kurulu üyelerinin tam kadro olarak katıldığı toplantıda geride kalan bir yılın değerlendirilmesi yapıldı.
Toplantıda konuşan ve AK Parti'de siyaset yapmanın her insana nasip olmayacağını söyleyen İl Başkanı Ömer Sayın, Halk milletvekilini, Belediye Başkanını ya da İl Başkanını tanır ama yönetimlerdekileri bilmez” diyerek Milletvekilini milletvekili olmasında, Belediye Başkanını Başkan olmasında emek sarf edip, ter dökenlerin yönetimler olduğunu söyledi.
Siyasetin dikenli ve zorlu yolunu adım adım ve sabırla yürüyen asıl kahramanların kimsenin farkına varmadığını söyleyen Sayın İşte burada asıl kahramanlar sizlersiniz. AK Parti gibi sadece Türkiye'ye değil, bölgeye damgasını vurmuş ve dünyada parlayan bir yıldız haline gelmiş bir partinin çatısı altında bulunarak böyle bir partinin neferleri olmanın haklı gururu ve onuru ile yaşadığınızın farkındayım.
Siz, dünyanın ve Türkiye'nin gelişimine seyirci kalan değil, bu gelişimin bizzat içinde olan kişilersiniz. Bu vesileyle göreve gelmemizin 1. Yılında İl Başkanı olarak sizlerle aynı yolda yürümekten dolayı mutluluk duyduğumu belirterek, bir yıllık emeğinizden dolayı sizleri tebrik ediyorum'' şeklinde konuştu.
Yaptıkları ve yapamadıkları birçok iş olduğunu belirten İl başkanı Ömer Sayın Allah'ın izniyle ‘Ben' demeden ve ‘Biz' diyerek Bolumuz ve ülkemizin gelişimine hep birlikte katkı sağlamaya devam edeceğiz dedi.
Yaklaşık 2 buçuk saat süren toplantıda çeşitli istişarelerde bulunulurken Yönetim Kurulu Üyelerinin dilek ve temennileri ile son buldu.