Vatandaş arasında 'sohbet-muhabbet' beklentilerine karşılık vermemesi nedeniyle eleştirilen Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, uzun zaman sonra esnafın arasına karışınca, "Bayram değil, seyran değil," sözünü akıllara getirdi.
Yerel seçimlere 1 yıldan az bir zaman kala ilçedeki siyasi hareketlilik henüz beklenen kıvamı yakalayamazken, mevcut belediye başkanı, yeni dönem için yeniden aday adaylığının sinyalini verdi. Gerede kamuoyunda; çarşıda esnafın arasında görünmemesi nedeniyle eleştirilerin sıkça odağında kalan Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, seçimlere 1 yıldan az bir zaman kalmışken başlattığı çevresel çalışmaları ile dikkat çekerken, bu kez de esnafın arasına karışarak, yeniden başkanlığı istediğinin de sinyalini vermiş oldu.
Sosyal paylaşım sitesinde yayınladığı fotoğraf ile başkanlık aday adaylığını adeta takipçileri ile de paylaşmak isteyen Başkan Baygın, uzun zaman sonrada esnafın arasına ilk kez karışmış oldu.
Genelde katıldığı düğün ve cenaze resimlerini yayınlayarak, vatandaşı ile olmasa da sanal takipçileri ile 'sıcak temas' sağlamaya çalışan Belediye Başkanı Ömer Baygın, belki de aylar sonra ilk kez karıştığı çarşı esnafının arasında çektirdiği resim ile adeta seçimlerin yaklaştığını hatırlatarak dikkat çekti.