Karacasu'nun girişinde 4 ay içerisinde meydana gelen iki trafik kazası sonrasında iki kişinin hayatını kaybetmesi sonrasında aynı kavşakta 2 minibüsle bir otomobile yandan çarpıştı. Maddi hasarın meydana geldiği kaza bu kez ucuz atlatıldı. Bölgede yaşayan vatandaşlar korku içinde ve yetkililerin döner kavşağa çözüm bulmalarını istiyorlar.

Edinilen bilgiye göre, Karacasu Beldesi'nin girişinde karayolları tarafından yapılan dönerli kavşağın olduğu bölgede arka arkaya kazalar meydana geliyor. Temmuz ayında kavşağın 50 metre ilerisinde Ayşe Yaman isimli kadının otomobilin çarpması sonrasında hayatını kaybetmesi sonrasında, geçtiğimiz hafta kavşağın olduğu yerden karşıdan karşıya geçmek isteyen 80 yaşındaki Seyit Akkoloğlu otomobilin çarpmasıyla hayatını kaybetmişti.

VATANDAŞ TEPKİLİ

Pazar günü aynı dönerli kavşakta iki otomobilin çarpışması sonrasında bir kaza daha meydana geldi. Kavşaktan dönmek isteyen bir otomobile minibüsün çarpması sonrasında meydana gelen kazada maddi hasar meydana geldi. Vatandaşlar yolun dar oluşu ve kavşağa gelindiğinde sürücülerin zor anlar yaşadığını ifade ederek yetkililerin bu sorunu çözmelerini istediler.

Haber Merkezi