Hafta sonu AKP İl Kongresi için Bolu'ya gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu'na talep dosyası hazırlayan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın iki önemli konu için ısrarcı olacağı belirtiliyor.

HABER; Hakan Aydın

Pazar günü bakanlarıyla birlikte Bolu'ya gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu'na sunulmak üzere dosya hazırlıkları devam ediyor. Bolu Valiliği, Bolu Belediye Başkanlığı ve AKP İl Yönetimi tarafından sunulacak olan talepler dosyaları için son hazırlıklar yapıldı. Bolu Valiliği ve AKP İl yönetimi tarafından hazırlanan ve içerisinde Bolu'nun son durumu ve acil ihtiyaçlarının yer alacağı dosyaların içerikli haklarında bilgi kamuoyuna sızmazken, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın olmazsa, olmazı iki konu üzerinde ısrarcı olacak.

OLMAZSA, OLMAZLARI NELER?

Bolu Belediyesi'nin talepler dosyasını gözden geçiren Alaaddin Yılmaz'ın, üzerinde durduğu iki konunun olduğu belirtiliyor. Talepler dosyasında yer alan stadyumun taşınması ve D-100 karayolunun güney çevre yoluna aktarılması Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın önem verdiği ve üzerinde ısrar edeceği konular.