Boluspor A2 takımı final grubundaki ilk maçında sahasında Sanıca Boru Elazığspor A2 takımı ile karşı karşıya geldi. Kırmızı-beyazlı temsilcimiz Boluspor, iki kez geriye düştüğü karşılaşmadan M.Enes Yılmaz (2) ve Emrullah Yıldırım'ın attığı gollerle sahadan 3-2 galip ayrıldı.
A2 Ligi Grup maçlarında elde ettiği başarılı sonuçlarla grubunu lider olarak tamamlayan ve adını final grup maçlarına yazdıran Boluspor A2 takımı, final gurubundaki ilk maçında sahasında Sanıca Boru Elazığspor A2 takımını konuk etti. Maça Boluspor Melih, Gökhan, Enes, Umut, Bilal, Harun, Kemal, Emrullah, Eren, Yasin ve Enes ilk on biriyle başladı.
Maça her iki takımda kontrollü başlarken, rakip Sanıca Boru Elazığspor A2 takımı maçın başında Boluspor A2 takımına göre biraz daha atak oynadı. Karşılaşmanın ilk 10 dakikalık bölümünde baskılı oynayan Sanıca Boru Elazığspor A2 takımı, sağlı sollu geliştirdiği ataklarla Boluspor kalesinde gol aradı. Boluspor defansını geçmekte zorlanan Sanıca Boru Elazığspor takımı maçın 25.dakikasında Umut Utku Tekoğlu'nun yaklaşık 25-30 metreden kullanılan faul atışından attığı golle 1-0 öne geçti. (0-1) Golden sonra Boluspor A2 takımı oyunun kontrolünü eline alarak maçı istediği gibi yönlendirmeye başladı. Enes ve Yasin'le kaleyi sık sık yoklamaya başlayan kırmızı-beyazlı ekibimiz, maçın 40.dakikasında skora eşitliği getiren golü Sanıca Boru Elazığspor ağlarına gönderdi. Eren'in sol kanattan arka direğe yaptığı ortayı takip eden kırmızı-beyazlı ekibimizin golcü oyuncusu M.Enes Yılmaz topu Elazığspor ağlarına göndererek skoru 1-1'e getirdi ve bu gol ilk yarının skorunu tayin etti. (1-1)
İkinci yarıya her iki takımda aynı ilk onbirlerle başlarken, kırmızı-beyazlı ekibimiz Boluspor, başlama düdüğü ile birlikte Sanıca Boru Elazığspor A2 takımı kalesinde gol aramaya başladı. Yasin ve Kemal ile girdiği iki net gol pozisyonundan yararlanamadı. İkinci gol için tüm hatlarıyla Sanıca Boru Elazığspor kalesine yüklenen Boluspor, zaman zaman ise rakibine kontra ataklarda pozisyon verdi. Maçın 70'inci dakikasında Ömer Yıldız'ın golüne engel olmayan kırmızı-beyazlı ekibimiz rakibi Sanıca Boru Elazığspor karşısında 2-1 geriye düştü. 2-1'den sonra maçı kaybetmemek adına tüm riskleri alarak Sanıca Boru Elazığspor A2 takımı kalesine yüklenen Boluspor A2 takımı M.Enes Yılmaz'ın attığı golle skora yeniden eşitliği getirdi. (2-2) Boluspor A2 takımı ikinci golden sadece 3 dakika sonra Emrullah Yıldırım ile bulduğu golle Sanıca Boru Elazığspor takımı karşısında 3-2 öne geçti. Maçın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca kırmızı-beyazlı temsilcimiz 3 puan için çıktığı karşılaşmadan M.Enes Yılmaz (2) ve Emrullah Yıldırım'ın attığı gollerle 3 puanın sahibi oldu.
Boluspor A2 takımı: Melih, Gökhan, Enes, C.Umut, Bilal, Harun, Kemal, Emrullah, M.Enes, F.Eren, Yasin
Yedekler: İlhan, Berkan, Saidcan, Eary Can, Ömer, Yiğit, Anıl
Teknik Sorumlu: Cüneyt Karakuş-Fatih Ateş
Sanıca Boru Elazığspor A2 Takımı: Çağlar, Süleyman, Mustafa, Ensari, Mehmet, Yunus, Furkan, Umut, Ömer, Muhittin, Muhammet
Yedekler: Nezir, Abdullah, Deniz, Agit, Hamdullah, Mustafa
Teknik Sorumlu: Mehmet Kaplan-M.Ümit Tekoğlu