Dörtdivan Köroğlu Kültür ve Dayanışma Derneği 1. Olağan Genel Kurulu 19.09.2015 tarihinde yapıldı. Yönetim ve Denetim Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri seçildi. Federasyonlara da katılım kararı alınarak, delege seçimi yapıldı.

Dörtdivan Köroğlu Kültür ve Dayanışma Derneği 1. Olağan Genel Kurulu toplantısı Ankara da gerçekleştirildi. Gündem gereği Genel Kurulun Açılışı Kurucu Başkan Ramazan Yaman tarafından yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasından sonra Divan Başkanlı seçimine geçildi. Divan Başkanlığına Mustafa Aydınalp, Katip Üyeliklerine Durmuş Demircan ve Tahsin Açıkyürek seçilerek, Başkanlık Divanına tutanakların imzalanması yetkisi verildi.

Toplantı yeter çoğunluğunun olduğunu ifade eden Divan Başkanı Mustafa Aydınalp; Divan Başkanlığına şahsımı ve arkadaşları seçtiğiniz için teşekkür ederim diyerek; "Genel Kurulumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Yeni Yönetim ve Denetim Kurulu'na seçilecek arkadaşlara da şimdiden başarılar dileriz" dedi.

Derneğin yeni oluşumundan kısaca bilgi veren Kurucu Başkan Ramazan Yaman "Derneğimiz Dörtdivanlılara ulaşarak sosyal ve kültürel faaliyetlerin içerisinde olacak. Herkesi kucaklayıp, büyüyürek gelişecektir. Bu dernek Dörtdivanlıların Derneğidir. Bu sebeple sahip çıkılarak, sosyo ekonomik destek verilmelidir. El ve gönül birliği içerisinde Dörtdivan'a ve Dörtdivanlılara hizmet edilecektir. Bu güne kadar katkı ve destek sağlayan kurucu ve üye arkadaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.

Gündemin 4-5-6-7. maddeleri görüşülerek, oy birliği ile kabul edildi. Gündemin geçici Yönetim Kurulu Faaliyet Raporları ile Geçici Yönetim Kurulları ibrası oy birliği ile kabul edildi. Derneğin tahmini bütçesi de kurucu Muhasip Üye Durmuş Demircan tarafından okunarak, tahmini bütçe oy birliği ile kabul edildi.

Yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri Seçildi

Gündemin 8. Maddesine geçilerek; Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine: Ramazan Yaman, Seyfi Tiryakioğlu, Süleyman Yücel, Şaban Kırıkoğlu, Ercan Kartop, Salih Yaşdemir, Ahmet Engin Özgüven. Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine: Muhammed Danışman, Turgut Çamlıbel, İbrahim Katırcıoğlu, Ramazan Canlı, Muhammed Dinç, Enes Burak Açıkyürek, Davut Kartop. Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine: Mustafa Aydınalp, Tahsin Açıkyürek, Recep Kayaalp, Denetim Kurulu Yedek Üyeliklerine: Hüseyin Mollaoğlu, Ali Yılmaz, Dursun Dinç oy birliği ile seçildi.

Federasyonlara Delege seçimi yapıldı

Gündemin 9. maddesi gereği Federasyonlara katılım genel kurul tarafından oy birliği ile kabul edildi. 10. Madde gereği ise Federasyonlara Delege seçimi yapıldı. Asil Üyeliğe: Ramazan Yaman, Seyfi Tiryakioğlu, Süleyman Yücel, Recep Kayaalp, Muhammed Danışman, Yedek Üyeliğe: Tahsin Açıkyürek, Şaban Kırıkoğlu, Ercan Kartop, İbrahim Katırcıoğlu, Ramazan Canlı oy birliği ile seçildi.

Gündemin 11. Maddesine geçildiğinde toplantıya katılım sağlayanlar, Derneğin hayırlı olmasını temenni ederek, başarılar dilediler. Kurucu Başkan Ramazan Yaman söz alarak, tekrar desteklerinden dolayı katılımcılara, kurucu üyelere ve dernek üyelerine, Divan yönetimine teşekkür etti. Kurucu Başkan Yaman; Bu bir bayrak yarışıdır. Bu bayrağı yeni seçilen arkadaşlar almıştır. Bu bayrak yarışında Tüzük gereği komisyonlar oluşturulacak ve komisyonlarda görev alacak arkadaşlarla birlikte çalışmalar yürüteceğiz. Sayımız her geçen gün artacak ve bayan arkadaşlarımızda görev alacaktır. Bayramdan sonra yapılacak toplantıda Yönetim Kuruluna seçilen üyeler arasında görev dağılımı yapılacaktır. Genel Kurulumuz hayırlı olsun. Tüm arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

Gündemin son 12. Maddesi gereği Divan Başkanı Mustafa Aydınalp Genel Kurulun hayırlı olmasını, Yönetim ve Denetim Kurulu ile Federasyon Üyeliklerine seçilen arkadaşlara şahsım ve arkadaşlarım adına başarılar diliyorum. Bu Dernek Dörtdivanlıların Derneği. bu nedenle Dörtdivanlıların da sahip çıkmasını temenni ediyorum diyerek, toplantıyı kapattı. Haber Merkezi