188 okulda eğitim gören 48 bin 127 öğrenci karne aldı. Canip Baysal İlkokulu'nda düzenlenen törende konuşan Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Keskin, 2012-2013 eğitim öğretim yılının ilk yarısının büyük bir sıkıntı yaşanmadan tamamlandığını söyledi.
Canip Baysal İlkokulu'nda düzenlenen törende konuşan Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Keskin, 2012-2013 eğitim öğretim yılının ilk yarısının büyük bir sıkıntı yaşanmadan tamamlandığını söyledi. Öğrenciler, düzenlenen törenle karnelerini aldı. Dönem sonlarında öğrencilere dağıtılan karnelerin öğrenci ve velileri bilgilendirmek amaçlı verilen bir bilgi kaynağı olduğunu ifade eden Keskin, ''Karne çocuğumuzun genel durumunu belirtmekle birlikte yaşamının tamamını değerlendiren bir kaynak değildir. Yani karnesine bakarak çocuğumuzu tam olarak değerlendiremeyiz'' dedi.
Karnenin sadece öğrenciyi değil veliyi de değerlendirdiğini vurgulayan Keskin, ''Çocuğunuzla ilgili olarak yapmanız gerekenler konusunda size yol gösterici olmalıdır. Çocuğunuz hangi derslerde daha başarılı ve ilgili olduğunu hangilerine daha çok çalışmaya gereksinim duyduğunu anlamanıza yardımcı olacaktır'' diye konuştu. Konuşmaların ardından çocuklara karneleri dağıtıldı.
188 okulda eğitim gören 48 bin 127 öğrenci karne aldı.