Gerede Orta Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Aysun Aydemir, Okul Müdürü Yakup Arslan, Meclis Üyesi Mehtap DemirsesBurku, Okul Aile Birliği Üyeleri Reyhan Albayrak, Esra Üzmez ve Mukaddes Renkli Kaymakam Arslan Yurt'u, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Milli Eğitim Müdürü Mustafa Camcı'yı makamında ziyaret ederek, okulun eğitim öğretim kalitesini artabilmek için yapacakları faaliyetlere destek istediler.

Gerede Orta Okulu Okul Aile Birliği Üyeleri ziyaretlerde, Okul Aile Birliği'nin önemini anlatarak, Okul Aile Birliği olarak hem aileye hem de öğrenciye ulaşarak uyuşturucu bağımlılığına ve eğitime önem vermeyen aileleri ziyaret ederek bu veli ve öğrencileri çalıştırarak vatanımıza milletimize daha hayırlı bireyler yetiştirme amaçlı çalışmalarımız olacak. Son zamanlarda ailelerde boşanmalar çok olduğu için yada öğrencilerde bonzai kullanımı arttığı için sivil toplum örgütü olarak velileri de harekete geçirerek çalışmaları sürdüreceğiz. Okulumuzun çıtasını yükseltmek için kurslar düzenleyeceğiz. Okul Aile Birliği üyeleri ve ailelerimizle birlikte eğitim öğretimin daha ileriye gitmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Çocuklarımızın her zaman iletişimde bulunacakları bir ortam yaratmaya çalışıyoruz” diyerek, ailelere yönelik projeler ve seminer yapacaklarını söyleyen Okul Aile Birliği Üyeleri, Aile içi şiddet, çocuk ve hijyenik konusunda ailelerimizi bilinçlendireceğiz. Memleketimiz çocuklarına daha iyi eğitim alabilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz'' düşüncelerine yer verdiler.

Kaymakam Arslan Yurt bu konudaki çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, ailelere yönelik seminer ve etkinlikler konusunda desteklerini vereceğini aktardı. Belediye Başkanı Mustafa Allar ise okulun çevre temizliği ve diğer konularda yardım edeceğini belirtti. Haber Merkezi