Teknik direktör Oğuz Çetin oyuncularla yaptığı toplantıda söyledikleri yine gündem yaratacak. Alınan başarısızlıkların ardından kamuoyunda istifası beklenen Oğuz Çetin, verdiği rapor doğrultusunda 4 oyuncu ile yolların ayrılmasını istemişti.
Ligde arka arkaya alınan mağlubiyetlerin ardından, hedeflerinden uzaklaşan Boluspor'da Oğuz Çetin aldığı kararlar tartışılmaya devam ediyor. Ligde kalan 4 maçta görevine devam edeceğini ve 12 puanı almak için kamuoyuna ve yönetime umut vaat eden Oğuz Çetin, kadro dışı bırakılan oyuncuların ardından oyuncuları ile toplantılar yaptığı gelen haberler arasında. Bu toplantıda yapılan konuşmalar sonrası bazı kırmızı beyazlı oyuncular, Çetinin söylediği sözler karşısında şaşırıp kaldılar.
Çetin, kırmızı beyazlı oyuncular ile yapılan toplantıda 4 oyuncu ile yolların ayrıldığı ve geri kalan haftalarda mevcut kadro ile yola devam edileceğini oyunculara aktardı.
Oğuz Çetin geride kalan 12 maçı oyuncularına anlatmaya çalışsa da yaptığı konuşmada, Dört arkadaş gitti ama onların gitmesi bir şeyi değiştirmiyor. Hiç kimsenin kimseden farkı yok” ifadelerini kullanması futbolcular arasında sert rüzgarların esmesine sebep oldu. Hocalarının konuşmaları sonrası şaşkınlıklarını gizleyemeyen oyuncular, daha sonra Ankaragücü maçı hazırlıklarına devam ettiler.