OĞUZ ÇETİN ALANYASPOR MAÇINI DEĞERLENDİRDİ; ÇOK YARARLI BİR MAÇ OLDU”
Boluspor, ikinci yarı öncesinde son hazırlık karşılaşmasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak lig öncesi umut verdi. Boluspor'un, Alanyaspor ile oynadığı karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan, Boluspor teknik direktörü Oğuz Çetin; Çok yararlı bir maç oldu. Özellikle ilk yarı itibariyle oyunun genelinden son derece memnunum” şeklinde konuştu.
“OYUNCULARIMDAN SON DERECE MEMNUNUM”
Çetin sözlerine şöyle devam etti: Son hazırlık maçımızı oynadık. Adana Demirspor karşılaşması öncesi. Çok yararlı bir maç oldu. Özellikle ilk yarı itibariyle oyunun genelinden son derece memnunum. Bu tür hazırlık maçlarında çok oyuncu değiştirdikten sonra, oyun bozulabiliyor bizde de öyle oldu. Ancak oyuncularımın bugüne kadar göstermiş olduğu performanstan son derece memnunum. İstediklerimizi ilk yarıda yerine getiren oyuncularımız mevcuttu. Önümüzdeki lig maçları öncesinde, hazırız diyebilirim.”
“ALANYASPOR DİNAMİK BİR TAKIM”
Alanyaspor'uda değerlendiren Çetin şunları söyledi: Kendi liginde dinamik bir takım. Oyunu son ana kadar bırakmayan bir takım. Maçın 90 dakikası içerisinde etkili olabiliyorlar ve bu maçta da öyle oldu. İyi organize olan bir ekip. Dinamik oyunculardan kurulu iyi bir takım”