Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 77'nci Yıl Dönümünü Anma Programı, Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasıyla başladı. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen programla etkinliklere devam edildi.

Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan Kültür Merkezi'nde ki programa Bolu Valisi Aydın Baruş, Garnizon Komutan Vekili İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Türker Yılmaz, Bolu Belediye Başkan Vekili Kazım Konak, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven, Vali Yardımcısı Ayhan Kartlı, daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan Kültür Merkezi'nde düzenlenen program Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Selma Demirel'in günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti.

Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan Oratoryo gösterisi katılımcılar tarafından büyük bir beğeni ile izlendi. Hazırlanan Oratoryoda başarılı bir performans sergileyen Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, katılımcılara duygu dolu anlar yaşattılar.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 77'nciYıl Dönümünü Anma Programı Vali Baruş ve beraberindekilerin öğretmen ve öğrencileri tebrik edip hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi. Haber Merkezi